Forum
Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 ReportPortal General Forum
 Report Portal General Issues
 HTML in Excel Export
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lfessler

26 Posts

Posted - 12/06/2016 :  13:37:11  Show Profile  Reply with Quote
Possible bug when exporting an OLAP report to Excel...

We have a dimension which contains Ampersands (&) in the data and when the data is exported to Excel, it shows the HTML-Encoded version (&a mp;) [Spaces were added by me so that the forum will not re-encode the html].

For example, customer name 'B&B Box Co Inc' gets exported to Excel as 'B&a mp;B Box Co Inc'. [Again, spaces were added by me so that the forum will not re-encode the html]

Thanks.

Edited by - lfessler on 12/06/2016 13:42:18

admin

1603 Posts

Posted - 12/09/2016 :  00:22:31  Show Profile  Reply with Quote
Please try this fix for build 194:

1. Download and unzip: http://www.reportportal.com/download/rp_194_Excel.zip
2. Backup old file to an external folder and copy the unzipped file to: "C:\inetpub\wwwroot\ReportPortal\bin\ReportPortal.dll"
Go to Top of Page

lfessler

26 Posts

Posted - 12/09/2016 :  09:10:42  Show Profile  Reply with Quote
Thanks! It works perfectly!
Go to Top of Page

Mattocks

USA
1 Posts

Posted - 04/27/2017 :  23:34:47  Show Profile  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by admin[/i]
[br]Please https://www.grosseteste.com/bathmate-x50-review-results fix for build 194:

1. Download and unzip: http://www.reportportal.com/download/rp_194_Excel.zip
2. Backup old file to an external folder and copy the unzipped file to: "C:\inetpub\wwwroot\ReportPortal\bin\ReportPortal.dll"




Excellent thanks admin.

Edited by - Mattocks on 09/16/2017 08:17:27
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Forum © ReportPortal Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000